Referenties

Navigeer naar plaats:       ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

‘Wij werken met Dental WaterTest, omdat we er bij een goede uitslag ook zeker van kunnen zijn dat het water schoon is. Dental WaterTest is accuraat, denkt mee en verleent een goede service’.

Mevrouw Meriba ShejiDental Care Oost, Amsterdam

‘Wij werken graag samen met Dental WaterTest, omdat wij streven naar veilig en schoon water voor patiënt en praktijkmedewerker!’

Mevrouw Lisette RademakersRademakers & Kinsbergen Tandheelkunde, Amsterdam

‘Wij werken graag samen met Dental WaterTest, omdat ze zeer klantvriendelijk zijn en duidelijk advies geven dat voor ons direct tot een goed resultaat heeft geleid’.

De heer Eddy OlmanTandartspraktijk Olman, Capelle aan de IJssel

‘Dental WaterTest is een gecontroleerde dienstverlening met duidelijke adviezen‘.

De heer Wouter KwantW.J., Kwant, Ede

‘Wij werken graag samen met Dental WaterTest, omdat zij zorgen dat er tijdig samples worden genomen en een goed advies geven over de resultaten.’

Mevrouw Marissa van SchalkwykTandartspraktijk G Dent, Enkhuizen

‘Dental Watertest is klantvriendelijk, want gemakkelijk bereikbaar voor overleg en door persoonlijke benadering. Opvolging van de herhaalde test is ook gemakkelijk, ze bellen zelf voor een nieuwe afspraak, je hoeft er zelf niet aan te denken, een goede service. Bovendien een familiebedrijf met gedreven mensen’.

Mevrouw Selma BurrekersMondhygiëniste Selma Burrekers, Groningen

‘De mensen van Dental Watertest zijn klantvriendelijk en geven goede voorlichting’.

De heer Paul WagemansOrthodontistenpraktijk Wagemans, Heerlen

‘Dental Watertest doet meer dan alleen water testen. Het persoonlijke contact en meedenken vinden wij een mooie toegevoegde waarde van Dental Watertest.’

Mevrouw Anja van VlietMijn Tandarts, Heemskerk

‘Wij werken met Dental WaterTest, omdat kwaliteit voor onze praktijk bovenaan staat! Dental Watertest denkt met ons mee en ontzorgt. Erg klantvriendelijk en korte lijnen. Dit werkt erg prettig samen, wat heeft geleid tot een goed resultaat!’

Mevrouw Nienke VranckenBrummans & Fa Tandartsen, Heerhugowaard

‘We werken graag met Dental Water Test, omdat kwaliteit bij Tandartspraktijk De Watertoren hoog in het vaandel staat’.

Mevrouw Wilma BogaardTandartspraktijk De Watertoren, Meerkerk

‘Wij werken graag met Dental WaterTest, omdat ze kundig, klantvriendelijk en goed bereikbaar zijn’.

Mevrouw Linda NioPraktijk voor Mondhygiëne L.J.H.E. Nio, Nijmegen

‘Vriendelijk en servicegericht’.

De heer Joris PeijsTandartspraktijk J. Peijs, Nijmegen

‘Wij werken graag samen met Dental Watertest omdat ze heel erg netjes en secuur te werk gaan om ervoor te zorgen dat het water schoon blijft. Ze staan open voor alle vragen die je stelt en helpen je zo goed mogelijk. Al met al een geweldig betrouwbaar bedrijf!’.

Mevrouw Jane VerhoevenMondzorgkliniek Oud-Beijerland, Oud-Beijerland

‘Wij werken met Dental WaterTest, omdat ze een volledig geaccrediteerde partij zijn. Dit geeft mij vertrouwen in de werkwijze, aangezien ik patiënten en medewerkers geen enkel risico wil laten lopen’.

De heer Lucas FastingMondhygiëne Oisterwijk, Oisterwijk

‘Wij werken met Dental WaterTest, omdat ze duidelijk uitleggen, vriendelijk zijn en een een vlotte service leveren. Kortom, we werken prettig samen’.

Mevrouw Astrid van Mourik Tandartspraktijk van Mourik, Rotterdam

‘Met volle tevredenheid werk ik samen met Dental Water Test samen om het water in mijn praktijk optimaal van kwaliteit te laten zijn’.

Mevrouw Helena van der WestMondhygiëne Twello, Twello

‘Wij werken met Dental WaterTest, omdat ze een volledig geaccrediteerde partij zijn. Dit geeft mij vertrouwen in de werkwijze, aangezien ik patiënten en medewerkers geen enkel risico wil laten lopen’.

De heer Lucas FastingMondhygiëne de Bres, Tilburg

‘Wij zijn van mening dat je alleen goed werk kunt afleveren als de basis op orde is. Om zeker te zijn van een goede waterkwaliteit willen wij daarom alleen samenwerken met een geaccrediteerde partij. Hierin hebben we in Dental WaterTest een fijne partner gevonden.’

Mevrouw Carola LangeslagMondzorg Woerden, Woerden

‘Dental Watertest voor een watervlugge service’.

De heer Kees FrankenMondzorgpraktijk Franken, Weert