Water Kwaliteits Bewijs

Water Kwaliteits Bewijs

Dental WaterTest is een onafhankelijke organisatie die u helpt uw waterkwaliteit in de praktijk op orde te krijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat patiënten en medewerkers vertrouwen in
uw organisatie en dienst hebben, doordat u zichtbaar zorgt voor kwaliteit in uw praktijk.

Doordat Dental WaterTest onafhankelijk en geaccrediteerd werkt, heeft onze dienst waarde. ( Een geaccrediteerde test geeft zekerheid waar de Inspectie voor de Gezondheidszorg waarde aan hecht).

Deze waarde komt samen in ons ‘Water Kwaliteits Bewijs’.

Dit is een certificaat dat bevestigt dat een mondzorgpraktijk voldoet aan de waterkwaliteit eisen, zoals vastgesteld in de KNMT Infectie Preventie richtlijnen.

Wij vinden bij Dental WaterTest dat u er trots op mag zijn wanneer uw waterkwaliteit bij alle units op orde is! Het werken in een schone en veilige behandelomgeving geeft een goed signaal af naar uw patiënten en medewerkers. Het Dental WaterTest Water kwaliteitsbewijs helpt u dit uit te dragen. Wij zorgen er daarom voor dat u het certificaat duidelijk zichtbaar in uw praktijk kunt presenteren wanneer u voldoet aan de gestelde richtlijnen.

Wat betekent dit voor u?

Dental WaterTest biedt de praktijk een volledig geaccrediteerde dienst voor het behouden of verbeteren van uw waterkwaliteit. Dit betekent dat het gehele proces (van monstername tot en met de rapportage) wordt uitgevoerd onder toezicht van de Raad voor Accreditatie (RvA).

Wij organiseren alles voor u met uw onderhoudspartij. Wij nemen zoveel mogelijk voor u uit handen zodat u bezig kunt zijn met het behandelen van patiënten.

Wij helpen u met:
– Periodieke controles van uw waterkwaliteit. (2x per jaar)
– Advies op maat
– Schakelen met uw onderhoudspartij voor opvolging

Zo werken wij gezamenlijk om de waterkwaliteit in uw praktijk te verbeteren